Inscripcions

Les inscripcions s’obriràn el 31 d’Octubre del 2023 i es tancaràn el dia 23 de Gener del 2024 a les 23:59 o en arribar als 500 participants entre totes les categories. No es podràn fer inscripcions presencials. No es permetrà la inscripció o participació a menors de 16 anys en la cursa de 10km ni de 18 anys a la cursa de 19km. En qualsevol cas, els menors de 18 anys hauran d’aportar una autorització del seu pare, mare o tutor legal per a poder participar en la cursa. L’organització es reserva 10 dorsals de cada cursa per compromisos, errades d’inscripcions, etc.

📢 Atenció, corredores!

Ens ill·lusiona anunciar una oferta especial per a totes les corredores que vulguin participar a la nostra cursa! Forma un equip amb les teves amigues i aprofiteu els nostres descomptes per a grups de dones:

– Grups de 2: 5% de descompte per persona
– Grups de 3: 10% de descompte per persona
– Grups de 4: 15% de descompte per persona
– Grups de 5 o més: 20% de descompte per persona
📅 Data límit d’inscripció: 23 de gener
📧 Envieu un correu a info@clubesportiusantvi amb el nom i cognoms de les corredores i el vostre correu de contacte, i us enviarem un cupó de descompte vàlid per la vostra inscripció a qualsevol de les distàncies de la Senders de Can Costa

La inscripció es podrà efectuar a través d’internet al web de xipgroc.cat.